top of page
Awnings in Public Place

Laagste prijsgarantie!

Gegarandeerd de laagste prijs!

Bij Mentor Energy Solutions bieden wij de hoogste kwaliteit zonnepanelen en installatiediensten tegen de meest competitieve prijzen. We zijn er trots op de eerste en enige bedrijf in de zonne-energiemarkt te zijn die de Laagste Prijsgarantie biedt!

Wat houdt de Laagste Prijsgarantie in? 

Onze Laagste Prijsgarantie zorgt ervoor dat u er volledig op kunt vertrouwen dat u de laagste prijs krijgt voor uw installatie. Simpel gezegd, we garanderen dat u nergens anders een lagere prijs kunt krijgen, beloofd!
 

Wat houdt onze Laagste Prijs Garantie in?

  1. Als u een lagere prijs krijgt voor hetzelfde zonnepaneelsysteem en installatiepakket dat we u hebben aangeboden voordat u een aankoop doet, stuur ons dan gewoon het aanbod en niet alleen zullen we die prijs evenaren, maar we zullen u zelfs  een extra korting van 150€ geven.

  2. Als u een lagere prijs vindt voor een ander zonnepaneelsysteem (met verschillende merken zonnepanelen, micro-omvormers of string-omvormers) voordat u een aankoop doet, zullen we niet alleen die prijs evenaren, maar u ook een geüpgraded systeem aanbieden. Als bonus bieden we u zelfs een extra korting van 150€.

26.png

Voor vragen of een aanvraag om een lagere prijs ter overweging in te dienen onder de Laagste Prijsgarantie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen.

 

Kies Mentor Energy Solutions met vertrouwen, wetende dat onze Laagste Prijsgarantie onze inzet toont om uitzonderlijke producten en diensten te leveren tegen de meest competitieve prijzen.

** volgens onze algemene voorwaarden

Neem nu contact met ons op om een gratis gepersonaliseerde offerte te ontvangen!

Gratis en geheel vrijblijvend

bottom of page