top of page
Solar Operations

SolarixAI™

Het rendement van uw installatie naar een hoger niveau tillen

lines 4.png

SolarixAI

Plaats uw zonnepanelen op de juiste plek voor maximaal rendement 

Wij zijn een innovatief bedrijf en zoeken voortdurend naar creatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Hierbij gebruiken wij software gebaseerd of AI ofwel (Kunstmatige Intelligentie). Dit geeft ons de mogelijkheid om vele mogelijkheden te analyseren en de meest optimale oplossing te bepalen..

Ons R&D-center heeft met uitgebreid onderzoek en aanpassingen, nieuwe ontwerp- en efficiëntienormen voor zonnepanelen gecreëerd.

 

SolarixAI is een uniek kunstmatige intelligentie programma die tijdens het ontwerpproces verschillende factoren analyseert. Deze kunnen een cruciale rol spelen bij het optimaliseren van prestaties en het behalen van maximaal rendement.

solaris ai

Wat doet SolarixAI™ ? 

Door een zonnekaart te gebruiken en hier speciale berekeningen op uit te voeren verkrijgen wij de informatie die nodig is om de maximaal mogelijke energie op te wekken. De optimale positionering van de panelen is hierbij bepalen.

SolarixAI berekend bijvoorbeeld de optimale positie en hoek voor uw zonnepanelen.

Het creëert verschillende simulaties, waaronder verschillende hoeken van zonnepanelen op het dak, die de systeemactiviteit optimaliseert en daarmee direct van invloed is op het financiële rendement.

 

Dit stelt ons in staat om unieke ontwerpen te leveren die zijn toegesneden op uw specifieke dak- en huislocatie. Met SolarixAI zijn wij voorloper en onderscheidend in de branche.

Wij garanderen een hoger rendement

Met SolarixAI kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van uw zonnepanelensysteem vakkundig is geoptimaliseerd voor het hoogste rendement.

Ervaar nu de toekomst in ontwerp van zonnepaneleninstallaties met Mentor Energy Solutions. Start vandaag nog met het genieten van de  voordelen van schone energie.

 Doe vandaag nog met ons mee, voor  een schonere en efficiëntere toekomst, het kan!

Gratis en geheel vrijblijvend

bottom of page