top of page
Sunrise

Over ons

Duurzame Oplossingen, Duurzaam Denken Duurzame Technologie: Ontdek Mentor Energy Solutions

lines 4.png

Mentor Energy Solutions is uw totaal leverancier en installateur van zonnepanelen en aanverwante artikelen. Het is onze missie om u te voorzien van de beste producten die er momenteel verkrijgbaar zijn. Als voorloper in de markt bieden wij een verscheidenheid aan producten en installatiediensten.

Mentor Energy Solutions is opgericht door Mentor Capital Holdings BV, een Nederlands adviesbureau dat wereldwijd opereert in duurzame energie. Ons team van professionals volgt nauwgezet de markt en reageert direct op de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot innovatie, energie efficiëntie en kostenreductie. Dit vertaalt zich naar betere en goedkopere alternatieven voor onze klanten.

Bij Mentor Energy Solutions staan onze klanten altijd op de eerste plaats en leveren wij de kwaliteit die zij verwachten en nodig hebben. Wij begrijpen dat energie-efficiëntie erg belangrijk is en creëren energie besparende oplossingen die onze klanten geld besparen vanaf dag één. Wij zijn trots op ons werk en ons streven is altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Waarom kiezen voor Mentor Energy solution? 

Samen met Mentor maakt u een duurzame keuze voor zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, de beste prijs-kwaliteitverhouding en de meest geavanceerde techniek.
Geniet van alle voordelen die zonnepanelen bieden met langdurige garanties.

lines 4.png
26.png

Top Equipment

circle.png

Onze prioriteit is om onze klanten de beste producten te leveren die op de markt verkrijgbaar zijn. Producten en merken die uitvoerig zijn getest en hun kwaliteit en efficiëntie in de loop der jaren hebben bewezen. Wij begrijpen dat elke klant andere wensen en behoeftes heeft. Ons doel is om aan die verwachting te voldoen. Ons team van experts zullen het beste apparatuur- en installatiepakket samenstellen die aansluiten op uw wensen en uw budget.

Top Kwaliteit

circle.png

Om u de beste prijzen te kunnen bieden staat ons professionele inkoopteam dagelijks in contact met onze fabrikanten en leveranciers. Wij onderhandelen altijd om de meest gunstige prijzen voor onze klanten te verkrijgen. Door gebruik te maken van onze grote inkoopkracht kunnen wij volumekortingen bedingen. Wij bieden ook flexibele en creatieve financieringsmogelijkheden, zodat het voor onze klanten nog makkelijker wordt in nieuwe zonnepanelen te investeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Beste Prijzen

circle.png

SolarixAI is technologie die onze eigen R&D afdeling heeft ontwikkeld. Het is een unieke techniek waarbij we met AI (kunstmatige intelligentie) tijdens het ontwerpproces verschillende factoren kunnen analyseren. Hiermee ontwikkelen wij nieuwe standaarden in het optimaliseren en vergroten van de efficiëntie van zonnepanelen.

SolarixAI kan de optimale positie en hoek voor uw zonnepanelen bepalen of berekenen van kabeldiktes en routes om energieverliezen tot een minimum te beperken. Met SolarixAI kunt u erop vertrouwen dat de zonnepanelen de maximaal mogelijke energie zullen generren.

SolarixAI- Technologie

Bij Mentor Energy Solutions

GARANDEREN wij perfectie!

lines 4.png
Walk in nature
  • Topkwaliteit producten (AAA-Rating)

  • Efficiëntie & Besparing

  • Persoonlijk en vrijblijvend advies

  • Complete installatie in 2-4 weken!

  • Op maat ontworpen systeem

  • Gecertificeerd personeel

  • After-Sales service

  • Uitstekende garantievoorwaarden

Gratis en geheel vrijblijvend

“Zonne-energie speelt een cruciale rol in de energie transitie en een schone toekomst voor iedereen. Particulieren, bedrijven en overheden, iedereen kan zijn steentje bijdragen. Wij hebben de visie om te zorgen dat het betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen ongeacht budget of locatie. Wij werken dagelijks onvermoeid met het team en onze installateurs om dit mogelijk te maken. Onze aanpak bestaat uit het leveren van topkwaliteit producten en installaties door onze gecertificeerde experts om elk project succesvol te af te ronden. Door samen te werken kunnen we een schoner en veiliger toekomst creëren voor de toekomstige generaties”.

Alon Peled - President
Mentor Capital Holdings BV

Alon Peled profile1.png

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Ontdek de voordelen!

circle.png

Investeren in zonnepanelen is een van de beste financiële beslissingen die u kunt maken. Met een hoog rendement profiteert u van financiële voordelen op de korte én lange termijn en draagt u bij aan het verminderen van uw CO2 footprint.

Ontdek vandaag nog de vele voordelen van zonnepanelen.

Maak gebruik van de voordelen van zonne-energie met verschillende financierings- en subsidiemogelijkheden

circle.png
Zonnepanelen zijn tegenwoordig gelukkig erg betaalbaar en met de sterk gestegen energiekosten is het investeren in zonne-energie zelfs zonder subsidie een financieel slimme keuze. Veel mensen kiezen ervoor om met spaargeld zonnepanelen aan te schaffen. Er zijn echter ook andere financieringsmogelijkheden om de overstap naar zonnepanelen nog toegankelijker maken.
Solar Operations

Slimmere oplossingen:
SolarixAI de nieuwe standaard

Met SolarixAI kunt u erop vertrouwen dat aan elk mogelijk detail van uw installatie is gedacht voor optimale efficiëntie en gebruik.

Eenvoudig In 3 stappen... 

black-panel_edited.png
iq8_edited.png
bottom of page