top of page
Couple in a hammock

Het is nu het moment voor zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is een van de slimste financiële beslissingen die u kunt nemen. Met een hoog rendement profiteert u van financiële voordelen op de korte én lange termijn en draagt u bij aan het verminderen van CO2.

Ontdek de vele voordelen van onze zonnepanelen installaties.

lines 4.png

Waarom zonnepanelen?

Ontdek de voordelen

Hoewel investeren in zonnepanelen voor de meesten van ons een logische keuze lijkt, is het misschien niet direct duidelijk voor wie hier niet echt bekend mee is. Naast het belangrijke feit dat het goed voor het milieu is, is het ook nog eens lonend voor uw portemonnee.

Bent u nog niet overtuigd maar wel benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen? Dan nodigen wij u graag uit om deze pagina verder te lezen waar wij de voordelen voor u op een rij hebben gezet.

Top 8 redenen waarom u juist nu zonnepanelen zou moeten installeren

#1

Investeren in zonnepanelen leidt direct tot kostenbesparingen en beschermt tegen stijgende energiekosten.

#5

Door zonnepanelen te installeren, kunt u actief bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

#2

Door uw eigen energie op te wekken, kunt u uw afhankelijkheid van energieleveranciers reduceren en uzelf beschermen tegen fluctuerende energieprijzen.

#6

Zonnepanelen werken geruisloos en zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

#3

#4

Zonnepanelen zijn kosteneffectief. Er zijn geen verborgen of doorlopende kosten als ze eenmaal zijn geïnstalleerd.

Zonnepanelen zijn een milieubewuste keuze. Van productie tot recycling; alle milieuaspecten worden zorgvuldig overwogen en verantwoord.

#7

Het installeren van zonnepanelen ondersteunt niet alleen de milieudoelstellingen van Nederland, maar vermindert ook de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen uit andere landen. Het is een win-win situatie voor zowel het milieu als de economie.

Na een belangrijke uitspraak van het Europese Hof zijn de installatie en uitrusting van zonnepanelen nu vrijgesteld van 21% belasting over de toegevoegde waarde (btw), waardoor het voor consumenten toegankelijker en goedkoper wordt om over te stappen op duurzame energie. Dit voordeel is momenteel beschikbaar, maar is in de toekomst misschien niet meer mogelijk vanwege steeds veranderende regelgeving.

#8

Slimmere oplossingen:
SolarixAI loopt voorop

Met SolarixAI kunt u erop vertrouwen dat elk aspect van uw zonnepanelensysteem nauwkeurig is geoptimaliseerd voor topprestaties

 In 3 stappen, uw zonnepanelen in 30 dagen!

Solar Panels Technicians

Stap 1

Deskundig installatie advies

Ons team voert een analyse uit op basis van uw locatie, energieverbruik en energiebehoefte. Vervolgens creëren wij de meest efficiënte installatie op maat, waarbij wij o.a. rekening houden met uw terugverdientijd. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Solar Panels

Stap 2

Compleet verzorgde installatie

Onze gecertificeerde monteurs gaan snel en adequaat aan het werk om binnen een dag de installatie uit te voeren. U kunt direct beginnen met besparen. Wij garanderen dat uw professioneel geïnstalleerd systeem 40 jaar zonder problemen duurzaam zal blijven leveren.

Installing Solar Panel_edited.jpg

Stap 3

Bespaar & geniet van alle voordelen

Ervaar de vele voordelen van zonnepanelen door te besparen op uw energierekening en draag bij aan duurzame samenleving. Onze gebruiksvriendelijke monitoring-app geeft u inzicht in uw opgewekte energie, 24/7 en 365 dagen per jaar. Onze systemen zijn gebouwd om u jarenlang van schone energie te voorzien.

Gratis en geheel vrijblijvend

bottom of page